Suomen eläinosteopaatit ry perustettiin vuonna 2016 ja sen tarkoituksena on

• tiedottaa eläinosteopatiasta
  • suojella eläinosteopatian mainetta
  • pyrkiä vaikuttamaan eläinosteopaatti-nimikkeen suojaamiseksi
  • ylläpitää yhdistyksen verkkosivuja
  • järjestää koulutuksia
  • tehdä kansainvälistä yhteistyötä.

Jäseneksi pääsee osteopaatin tutkinnon suorittanut, terveydenhuollon ammattihenkilöstön keskusrekisteriin merkitty osteopaatti, jolla on todistettavasti opintoja eläinosteopatiasta, ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Opiskelijajäseneksi voidaan ottaa hyväksytyssä osteopatia-alan oppilaitoksessa opiskeleva henkilö.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohta on tällä hetkellä Hanna Kivinen, muina hallituksen jäseninä Jenny Hiekko, Tuija Laapas ja Laura Marttila. Varajajäseniä ovat Ismo Hyvönen ja Tiina Kataja.

Liity jäseneksi!

Jos täytät jäsenyysvaatimukset (vieressä), liity jäseneksi! Silloin pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja saat nimesi näille sivuille.

Voit liittyä laittamalla alalaidasta löytyvän hakemuksen osoitteeseen puheenjohtaja(a)suomenelainosteopaatit.fi tai postitse Eläinosteopatia Hanna Kivinen, Korppaanmäentie 27, 00300 Helsinki ja odota laskua.

Jäsenmaksu vuonna 2018 on jäseniltä 100 €, opiskelijajäseniltä 50 € ja kannattajajäseniltä 230 €.

ĉ
Jenny Hiekko,